tisdag 8 juli 2008

Vaknade av att klockan ringde strax före 09.00...rusade upp, slängde på ett par koppar kaffe...in i duschen och sen iväg till läkaren..urk! inte alls skojigt...det var till gynekologen..och dit går man ju inte mer än gärna. Men det gick bara bra..en helt underbar kvinnlig läkare...helt toppen med andra ord! Om alla skulle vara som hon..ja, då hade man kunnat gå dit dagligen(nästan) :) Sen var det hem och fixa lite lunch...sen blev det en snabb sväng till tvättstugan..på med 2 maskiner och sen iväg till badhuset...Ja, Jacob har ju tjatat om det ett bra tag..så "why not?...vi åkte dit..och han hade så skoj :)
Efter att vi varit där så var det hem igen...fixa klart i tvättstugan...och sen var det dags för att laga middag..och i dag blev det "chiliconcarne"...smakade hur bra som helst...
...sen har Jacob även idag varit ute och åkt på sin skateboard...
När klockan var ungefär 18.30 kom vi på att "GLASSEN ÄR SLUT"...och vad gör man då??..ja, far ner på stan och köper sig det!
Nu har klockan hunnit bli 20.00 och det är starx dags för lite poker...vilket säkert går som alltid...loosar,loggar ut och stänger ner datorn :))...men vad gör det...livet känns så skönt just nu...den nya medicinen gör gott :))
Kram till er alla!
"Mys & Må Gott"

2 kommentarer:

Anonym sa...

vad skönt att läsa att det blivit bättre!! och bara så att du vet så väntar vi än på dig o de dina att ni ska komma hit =) kjamiz fr syrran

Anonym sa...

Hallojsan....måste ju titta tillbaka...och nu vet jag var du är...hihi.
Vi ska åka till Danmark imorrn ska bli sååå skönt.
Härligt med glass....du vet att Adams farfar har kommit på 88:an.....bra farfar vi har eller hur?
Kramar till er alla.
Marina med fam